Тогооч

Тогооч нь ресторан болон бусад нийтийн хоолны газар, усан онгоц, суудлын галт тэрэг, мєн хувийн тогоочоор ажиллаж хоолны цэс, дизайныг хийх, санаачилах, хоол бэлтгэх, бэлэн болгох, бусад ажлын ерєнхий зохион байгуулалтыг гїйцэтгэнэ.

Боловсролын түвшин: Чадварлаг

Цалин шалгах

Үүрэг даалгавар

  • Хоол, хїнсний материал захиалах, хоолны орц зардлыг тооцох, хоолны цэс зохиох,
  • хоол бэлтгэх болон їйлчлїїлэгчид хїргэх хїртэлх бїх шатанд хоолны амт чанарт хяналт тавих,
  • хоол бэлтгэх асуудлаар, удирдлага, зєєгч, гал тогооны ажилтан болон бусад мэргэжилтэнтэй санал солилцох,
  • хоол бэлгэх ажилд оролцож байгаа ажилтан, тогооч нарын ажилд хяналт тавих, тэдний ажлыг удирдан чиглїїлэх,
  • хоол хїнсний зїйл хадгалах, хоол хийх орчин стандарт, шаардлагад нийцэж байгаа эсэхийг шалгах,
  • хоол хийх заавар болон хоол їйлчлїїлэгчид очиход ямар байх ёстойг харуулсан загвар хийж їзэгдэх газар байрлуулах,
  • хєдєлмєрийн аюулгїй байдал, эрїїл ахуй, хїнсний аюулгїй байдлын хууль тогтоомжийг ажилтанд танилцуулах, тэдгээрийг мєрдєж ажиллахыг шаардах зэрэг багтана.
  • хєдєлмєрийн аюулгїй байдал, эрїїл ахуй, хїнсний аюулгїй байдлын хууль тогтоомжийг ажилтанд танилцуулах, тэдгээрийг мєрдєж ажиллахыг шаардах зэрэг багтана.

Цалин хөлсний судалгааг бөглөх

Loading...