Рестораны менежер

Рестораны менежер нь кафе, ресторан, зоогийн газрын хоол хїнс бэлтгэх їйлчилгээ эрхэлдэг холбогдох байгууллагын їйл ажиллагааг тєлєвлєж, удирдан зохицуулна.

Боловсролын түвшин: Чадварлаг

Үүрэг даалгавар

  • ахлах тогооч, тогооч нартай зєвлєлдєн хоолны цэс тєлєвлєх,
  • тусгай арга хэмжээ тєлєвлєх, зохион байгуулах,
  • тєсвийн дагуу бараа худалдан авах, їнэ тогтоохыг зохицуулах,
  • материалын нєєц, санхїїгийн гїйлгээний тайлан, тооцоо хєтлєх,
  • материалын нєєц, санхїїгийн гїйлгээний тайлан, тооцоо хєтлєх,
  • хоолны заал, гал тогоо, хїнсний агуулахыг эрїїл ахуйн шаардлагад нийцїїлэн, цэвэр, їзэмжтэй байлгах,
  • хоол болон їйлчилгээний чанарыг їнэлэх, дїгнэх їйлчлїїлэгчийн сэтгэл ханамжийн талаар тэдэнтэй харилцах зєвлєлдєх,
  • зєєгч, гал тогооны ажилтан шалгаруулах, ажлын хуваарь тогтоох, сургах, дадлагажуулах,
  • захиалга хїлээн авах, зочдыг угтах, хоолны захиалга хийхэд туслалцаа їзїїлэх,
Loading...